ФОРУМ о игре ИДЕЯ

ФОРУМ о игре ИДЕЯ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.12.2025 - 08:58:33
Страницы:  1  

Добавки для здоров'я дорослого собаки

СообщениеАвтор

Всім добрий день! Хочу додати в раціон свого лабрадора щось корисне для шерсті та суглобів. Собаці вже 7 років, помітила що шерсть стала тьмяніша, а після прогулок важче встає. Що порадите?

------------------------------------------------
Кофе – это лучшее, что может пробудить, он способен погасить восход солнца

_Anechka

Хранитель мудрости

Статистика:
04.11.25 - 19:53:18
Сообщение # 1
RE: Добавки для здоров'я дорослого собаки

Для шерсті добре підходять добавки з омега-3 жирними кислотами, а для суглобів - хондроїтин і глюкозамін. Але краще спочатку з ветеринаром проконсультуватись, щоб дозування правильно підібрати. Можливо потрібно обстеження зробити.

olichka 82

Хранитель мудрости

Статистика:
04.11.25 - 20:51:08
Сообщение # 2

Стикався з такою ж ситуацією зі своїм псом. Після консультації з ветеринаром почав давати олію лосося як джерело омега-3. Результат помітний вже через місяць - шерсть стала блискучішою, менше випадає, пес став більш рухливим. Використовую https://zoo-expert.com.ua/dobavka-dlya-sobak-i-kotov-ecofood-maslo-lososya-150-ml-0610, дозування зручне, просто додаю в їжу. Це натуральна добавка без хімії, підходить і для котів теж. Головне давати регулярно курсом, а не час від часу. Ще збільшив час прогулянок, але в спокійному темпі, щоб суглоби не перенавантажувати.

Goarik

Хранитель мудрости

Статистика:
04.11.25 - 21:47:14
Сообщение # 3
Протекает внутрь УФ стерилизатор : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: XenForo Ltd 3.3