Привітання в месенджерах 🔗
ФОРУМ о игре ИДЕЯ

ФОРУМ о игре ИДЕЯ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 27.10.2025 - 09:25:32
Страницы:  1  

Привітання в месенджерах

СообщениеАвтор

Всім доброго дня! Хочу обговорити тему привітань у месенджерах. Чи достатньо просто написати 'Вітаю!' з кількома емодзі, чи варто писати розгорнутий текст? Як ви вітаєте в месенджерах?

------------------------------------------------
Вязаные изделия под заказ любой сложности 066 809 20 90, 063 362 88 16 Елена

Елена мастер

Хранитель мудрости

Статистика:
17.10.25 - 10:41:41
Сообщение # 1
RE: Привітання в месенджерах

Привіт! Залежить від ситуації та людини, якщо чесно. Для близьких друзів короткого 'Вітаю! 🎉' може бути цілком достатньо, особливо якщо ви регулярно спілкуєтесь. Але для батьків, бабусь-дідусів або людей старшого покоління краще написати кілька речень - вони цінують більш розгорнуті привітання. Також важливо враховувати значимість події: день народження чи ювілей вимагають більш докладного привітання, ніж, скажімо, День валентина для приятеля. Емодзі - це добре, але в міру. Головне правило - орієнтуйся на людину та характер ваших стосунків. Якщо сумніваєшся, краще написати більше, ніж менше.

Ges

Хранитель мудрости

Статистика:
17.10.25 - 11:01:32
Сообщение # 2

Так, згоден з попереднім коментарем! Я теж завжди дивлюсь на контекст. Молодим друзям можу скинути гіфку і пару слів - і це нормально. А от батькам чи родичам обов'язково пишу розгорнуте привітання з щирими побажаннями. Іноді буває складно сформулювати думку в месенджері - все ж не лист писати. Тоді я швидко дивлюсь ідеї в інтернеті, наприклад на https://proremont.tech/category/pryvitannya/ є різні варіанти для різних ситуацій, можна швидко знайти підходящу основу і адаптувати під месенджер. Головне пам'ятати, що навіть в месенджері привітання має бути щирим. Краще коротко, але від душі, ніж довго і шаблонно.

dmitrieva

Хранитель мудрости

Статистика:
17.10.25 - 11:34:25
Сообщение # 3
Apple Iphone 3g 8 Gb : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: XenForo Ltd 3.3