ФОРУМ о игре ИДЕЯ

ФОРУМ о игре ИДЕЯ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 20.06.2026 - 09:38:43
Страницы:  1  

Отримання інформації про розмір виплат

СообщениеАвтор

Мати просила мене дізнатись про виплати за мого дядька, який зник. Як нам дізнатись, чи отримує вона ці виплати і в якому розмірі?

Юленыш-Юличка

Хранитель мудрости

Статистика:
06.05.26 - 22:00:35 Сообщение # 1
RE: Отримання інформації про розмір виплат

Це справді важлива інформація, яку потрібно знати. Ваша мати може звернутись до органа соціального забезпечення з запитом про інформацію щодо виплат, які вона отримує за вашого дядька. Вона повинна надати свідоцтво про те, що вона є близькою родичкою зниклого. Також вона може отримати виписку про суму виплат, яку вона отримує.

Константин Тылик

Хранитель мудрости

Статистика:
06.05.26 - 22:24:32 Сообщение # 2

Я допомагав своїй мамі розібратись з цим питанням. Спочатку мама не була впевнена, отримує вона виплати чи ні, тому що гроші приходили на рахунок, але без будь-яких пояснень. Я звернувся до органа від імені матері з письмовим запитом про детальну інформацію щодо виплат. Вони надали мне відповідь протягом двох тижнів, яка включала суму виплат, період виплат та обґрунтування. Це дало моїй мамі спокій і розуміння того, на яку суму вона може розраховувати щомісячно. Якщо у вас виникають питання щодо виплат, рекомендую подати письмовий запит до органу. На https://eopora.com.ua/services/viplati-simyam-bezvisti-zniklix-ta-polonenix описано, як отримати інформацію про ваші виплати та які органи відповідають за їх видачу.

tokamak

Хранитель мудрости

Статистика:
06.05.26 - 22:41:32 Сообщение # 3
Аквас 15л, Киев : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: XenForo Ltd 3.3